Blog

 

 

Hoe ziet een mediterraan ontbijt eruit?

17/03/2020

Ben jij onze klassieke ontbijtkeuzes zoals boterhammen en ontbijtgranen ook zo beu en zoek je een alternatief? Misschen is een mediterraan ontbijt dan wel iets voor jou? Als we een mediterraan dieet voor de geest halen, dan denken we vooral aan pasta’s, visgerechten en mezze’s, maar hoewel deze keuken niet bepaald gekend staat om zijn ontbijt, kunnen we ook hier nog iets leren over gezonden keuzes maken.

5 gezonde gezinsmaaltijden om te delen

18/02/2020

Ook februari kan een leuke maand zijn. Hoewel de feestdagen al ver achter ons liggen, moeten we toch nog enkele weken wachten op die eerste, zorgeloze lentedagen. Het is dus belangrijker dan ooit om je goede humeur te behouden en voldoende tijd met je gezin door te brengen.

Hoe je spijsvertering verbeteren

19/02/2019

Als je soms moeilijk naar het toilet kan gaan, dan ben je zeker niet de enige. We weten dat het niet altijd het gemakkelijkste onderwerp is om met anderen over te praten, maar het is wel belangtijk. Spijsverteringsproblemen storen ons niet alleen fysiek: het kan zelfs onze geestelijke gezondheid en algemeen welzijn beïnvloeden. 

Waarom zijn kiwi’s zo speciaal?

27/11/2018

Advies over de steeds veranderende gezonde voedingstrends. Voor wie graag gezonder wil eten, kan het soms een hele uitdaging zijn om de laatste trends uit te pluizen. Gewoonlijk wordt aangeraden om meer vezelrijke voedingsmiddelen als fruit, groenten en volkoren granen te consumeren.

Welke soort kiwi ben jij?

28/08/2018

Wij weten allemaal al lang op welk dier we lijken en met welke beroemdheid we een fantastische date zouden beleven.

Waarom kiwi’s zo goed zijn voor zwangere vrouwen

07/08/2018

Het is niet altijd even gemakkelijk om verkoeling te zoeken wanneer de temperaturen stijgen, zeker niet wanneer je zwanger bent. Warme temperaturen en hoge vochtigheid kunnen van de prachtige zomermaanden een onaangename periode maken voor aanstaande moeders.

4 tips om te ontstressen en ontspannen

10/07/2018

Het moderne leven is hectisch. De ‘to do’-lijst lijkt almaar langer te worden. Elke dag opnieuw moeten we een ware strijd leveren om alles gedaan te krijgen.

Ga voor glutenvrij met Zespri Green kiwi

15/05/2018

Wie graag eet, weet maar al te goed dat goed eten veel meer is dan de consumptie van levensnoodzakelijke nutriënten. Maaltijden met familie en vrienden zijn momenten van geluk.

Waarom is Zespri kiwi goed voor jou?

03/04/2018

Sommigen denken dat als iets lekker is, het wellicht goed voor je is! Jammer genoeg weten we dat er veel voedingsmiddelen zijn die verleidelijk en lekker zijn, maar achteraf niet zo aantrekkelijk blijken als we de voedingswaarde ervan bekijken. Gelukkig voor ons, is dat bij de kiwi niet het geval!

Waar komen kiwi’s vandaan?

23/01/2018

Hou je van epische avontuurlijke verhalen vol ontdekking en opwinding? Dan zal je het verhaal van de kiwi’s graag horen! Terwijl kiwi’s nu overal in de supermarkten te vinden zijn, was dat niet altijd het geval.

10 ongelooflijke voordelen van kiwi

12/12/2017

Heb je al eens gehoord van de uitdrukking: “Al het goede zit in een kleine verpakking”? Als het gaat over de bescheiden kiwi’s, is dat zeker waar! 

Hoe heerlijke kiwidesserten maken

31/10/2017

Ben je een zoetebek? Dan hebben we goed nieuws voor je! Er liggen simpelweg honderden heerlijke recepten voor kiwidesserten op jou te wachten om te worden klaargemaakt.

Word verliefd op de Zespri Green kiwi!

26/09/2017

De slogan van de World Heart Federation is niet voor niets: jouw hart is het hart van je gezondheid. Wat doet jouw hart sneller kloppen? Voor ons is dat een lekker hapje Zespri Green kiwi. 

Verwen jezelf met Zespri SunGold kiwi’s

04/07/2017

Ben jij zo iemand die altijd plaats heeft voor een dessert? En geloof jij ook dat het er niet toe doet of je na het hoofdgerecht al genoeg hebt gegeten omdat je over een afzonderlijke maag beschikt voor dessertjes?

4 redenen om voor Zespri Organic kiwi’s te kiezen

27/06/2017

In deze tijden hechten we allemaal veel belang aan respect voor het milieu. Consequent te werk gaan is echter niet altijd gemakkelijk. Daarom is het goed te weten dat jij in je dagelijkse leven met enkele eenvoudige en simpele trucjes een verschil kunt maken.

Een kiwi als folaatrijke snack voor je kinderen

21/02/2017

Hoewel je waarschijnlijk wel weet dat vrouwen die zwanger willen worden voldoende folaat nodig hebben voor de goede ontwikkeling van hun baby, weet je misschien niet dat deze essentiële vitamine ook zeer belangrijk is voor kinderen.

De verbluffende voordelen van kiwi’s voor rokers

20/12/2016

Hoewel veel mensen zich bewust zijn van de negatieve effecten van roken op de gezondheid, weten slechts weinigen dat roken ook de absorptie van essentiële voedingsstoffen – met name vitamine C – beïnvloedt.

Zespri kiwi’s: de dagelijkse portie energie voor uw kind!

18/10/2016

Het is weer die tijd van het jaar - de herfst staat voor de deur en de kinderen gaan weer naar school! Drukke kinderen hebben behoefte aan een gezond ontbijt en een lunch om hun energie een boost te geven en ze de hele dag te helpen concentreren.