Blog

 

 

10 ongelooflijke voordelen van kiwi

12/12/2017

Heb je al eens gehoord van de uitdrukking: “Al het goede zit in een kleine verpakking”? Als het gaat over de bescheiden kiwi’s, is dat zeker waar! 

Hoe heerlijke kiwidesserten maken

31/10/2017

Ben je een zoetebek? Dan hebben we goed nieuws voor je! Er liggen simpelweg honderden heerlijke recepten voor kiwidesserten op jou te wachten om te worden klaargemaakt.

Word verliefd op de Zespri Green kiwi!

26/09/2017

De slogan van de World Heart Federation is niet voor niets: jouw hart is het hart van je gezondheid. Wat doet jouw hart sneller kloppen? Voor ons is dat een lekker hapje Zespri Green kiwi. 

Verwen jezelf met Zespri SunGold kiwi’s

04/07/2017

Ben jij zo iemand die altijd plaats heeft voor een dessert? En geloof jij ook dat het er niet toe doet of je na het hoofdgerecht al genoeg hebt gegeten omdat je over een afzonderlijke maag beschikt voor dessertjes?

4 redenen om voor Zespri Organic kiwi’s te kiezen

27/06/2017

In deze tijden hechten we allemaal veel belang aan respect voor het milieu. Consequent te werk gaan is echter niet altijd gemakkelijk. Daarom is het goed te weten dat jij in je dagelijkse leven met enkele eenvoudige en simpele trucjes een verschil kunt maken.

Een kiwi als folaatrijke snack voor je kinderen

21/02/2017

Hoewel je waarschijnlijk wel weet dat vrouwen die zwanger willen worden voldoende folaat nodig hebben voor de goede ontwikkeling van hun baby, weet je misschien niet dat deze essentiële vitamine ook zeer belangrijk is voor kinderen.

De verbluffende voordelen van kiwi’s voor rokers

20/12/2016

Hoewel veel mensen zich bewust zijn van de negatieve effecten van roken op de gezondheid, weten slechts weinigen dat roken ook de absorptie van essentiële voedingsstoffen – met name vitamine C – beïnvloedt.

Zespri kiwi’s: de dagelijkse portie energie voor uw kind!

18/10/2016

Het is weer die tijd van het jaar - de herfst staat voor de deur en de kinderen gaan weer naar school! Drukke kinderen hebben behoefte aan een gezond ontbijt en een lunch om hun energie een boost te geven en ze de hele dag te helpen concentreren.