Blog


Hoe je Zespri Green kiwi’s vers houden?

09/05/2017 09/05/2017

Door je Zespri Green kiwi’s correct te bewaren kun je heel wat geld besparen, de afvalberg verkleinen en samen met je gezin van een sappigere smaak genieten.

We willen enkele intelligente en eenvoudige bewaartips met je delen om ons ervan te verzekeren dat je elke dag van vers en smaakvol fruit kunt genieten.

 

We willen enkele intelligente en eenvoudige bewaartips met je delen om ons ervan te verzekeren dat je elke dag van vers en smaakvol fruit kunt genieten.

  1. Houd ze fris

 

Je mag zeker niet vergeten dat je Zespri Green kiwi’s tot twee weken na aankoop in de koelkast kunt bewaren. Als je ze langer wilt bewaren, kun je ze in het vriesvak leggen. Zo heb je altijd een verse kiwi bij de hand.

 

 

kiwi_storing

  1. Reis slim

 

Wist je dat? Niet alle kiwi’s zijn gelijk. Zespri Green kiwi’s gaan langer mee dan Zespri SunGold kiwi’s omdat ze minder zacht zijn en beter bestand zijn tegen kamertemperaturen. Als je een kiwi mee op reis wilt nemen, kies dan voor een Green kiwi.

 

kiwi_storing

  1. Controleer het rijpingsproces

 

VERTRAAG de rijping door:

  • De Zespri Green kiwi’s van ander fruit te scheiden en in de koelkast te bewaren.

 

VERSNEL de rijping door:

  • De Zespri Green kiwi’s bij kamertemperatuur en in een papieren zak te bewaren.
  • De Zespri Green kiwi’s samen met ander fruit zoals appels, sinaasappels, bananen of peren te bewaren.

 

 Nuttige tip: Leg de kiwi’s niet in de zon. Je weet immers nooit wanneer je zin kunt krijgen in één van onze favoriete en ultrasnelle familiediners

 

Dit fantastische recept wordt bereid met heek, aardappel en snijbiet maar het is de kiwi die voor de speciale touch zorgt. De Zespri Green kiwi’s zijn smaakvol en zorgen (als ze correct worden bewaard!) voor een overheerlijke, frisse toets.VERWANTE BERICHTEN