blog

Spijsverteringsgezondheid

Hoe ziet een mediterraan ontbijt eruit?

17/03/2020

Ben jij onze klassieke ontbijtkeuzes zoals boterhammen en ontbijtgranen ook zo beu en zoek je een alternatief? Misschen is een mediterraan ontbijt dan wel iets voor jou? Als we een mediterraan dieet voor de geest halen, dan denken we vooral aan pasta’s, visgerechten en mezze’s, maar hoewel deze keuken niet bepaald gekend staat om zijn ontbijt, kunnen we ook hier nog iets leren over gezonden keuzes maken.

Hoe je spijsvertering verbeteren

19/02/2019

Als je soms moeilijk naar het toilet kan gaan, dan ben je zeker niet de enige. We weten dat het niet altijd het gemakkelijkste onderwerp is om met anderen over te praten, maar het is wel belangtijk. Spijsverteringsproblemen storen ons niet alleen fysiek: het kan zelfs onze geestelijke gezondheid en algemeen welzijn beïnvloeden. 

Waarom zijn kiwi’s zo speciaal?

27/11/2018

Advies over de steeds veranderende gezonde voedingstrends. Voor wie graag gezonder wil eten, kan het soms een hele uitdaging zijn om de laatste trends uit te pluizen. Gewoonlijk wordt aangeraden om meer vezelrijke voedingsmiddelen als fruit, groenten en volkoren granen te consumeren.