Over Zespri

OVER Ons

― Het bedrijf Zespri is in handen van 2 500 (voormalige) Nieuw-Zeelandse kiwiboeren en wordt gezamenlijk beheerd door actieve telers

Onze missie is simpel: iedereen het hele jaar door laten genieten van verse, sappige en voedzame Zespri kiwi’s, wanneer en waar dan ook. Wereldwijd werken we samen met verschillende telers om deze doelstelling te bereiken en het hele jaar door Zespri kiwi’s van dezelfde hoge en constante kwaliteit te leveren. Sinds de start van de kiwiteelt in Nieuw-Zeeland, hebben onze telers een voortrekkersrol gespeeld in innovatie en duurzame teelt.

Onze filosofie van continue verbetering gecombineerd met de dienstverlening, marketingondersteuning en klantgerichtheid is essentieel voor het opbouwen en consolideren van langdurige samenwerkingsverbanden met telers, klanten en leveranciers.

We hebben een lange geschiedenis en grote ambities, en streven naar innovatie en uitblinken; we delen deze doelen met alle Zespri kiwitelers wereldwijd om ervoor te zorgen dat ons product voldoet aan onze belofte om de beste kiwi’s ter wereld te telen.

Zespri is de grootste leverancier van kiwi's ter wereld, verkoopt in meer dan 54 landen en is goed voor 30 procent van het mondiale handelsvolume

ONZE DOELEN

Zespri wil mensen overal ter wereld inspireren om een leven te leiden dat even heerlijk is als onze kiwi’s – een goed, smaakvol en vitaal leven. Dit doen we door kwalitatieve, verfrissende en lekkere kiwi’s boordevol gezonde voedingsstoffen aan te bieden. Na een paar happen voel je je energiek, opgefrist en gezond, en kan je weer met volle teugen van het leven genieten.

Onze merkwaarden zijn vitaliteit, genot, gezondheid, kwaliteit en vertrouwen, en komen tot uiting in al onze activiteiten

 ZESPRI IN DE WERELD

Zespri heeft vestigingen wereldwijd: van Nieuw-Zeeland tot Europa, en van Noord- en Zuid-Amerika tot Azië en Afrika. Overal gelden dezelfde bedrijfswaarden.

 

Graficos_ESP_1.png